Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
03-11-2019
15:30 - 16:30

Locatie
Martinikerk


Na de succesvolle themavieringen ‘Ljocht’, ‘Is dit alles’ en ‘Geef(t) mij vleugels’ heeft Sjonggroep Majim uit Koudum een nieuwe viering geschreven met als thema:

DE GROTE DRIE!

Het nieuws in de media over oorlog, geweld, ziekte, natuurrampen etc. in de wereld waarin wij leven, maakt ons vaak angstig en onzeker. Vragen die ons dan bezig houden zijn: wat gaat er gebeuren; wat kunnen we eraan doen om het beter te maken voor iedereen; wat is de kracht van de liefde in deze soms zo liefdeloze wereld met veel haat en geweld; geloven we in oplossingen voor een goede toekomst; hoe houden we hoop op een betere wereld?

Sjonggroep Majim geeft met deze nieuwe viering op inspirerende wijze invulling aan dit thema door zang, muziek, toneel en beeld.

Sjonggroep Majim nodigt u van harte uit om erbij te zijn als DE GROTE DRIE! wordt gepresenteerd. De presentatie is mede bedoeld voor belangstellenden die willen kijken of deze themaviering iets is voor hun kerk/geloofsgemeenschap of vereniging.

Hebt u belangstelling, dan bent u welkom op zondagmiddag 3 november 2019 om 15.30 uur in de Martinikerk te Koudum. De toegang is gratis, maar vol is vol. Er zal een collecte bij de uitgang zijn.